Contact

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag!
Misschien kunnen we je vraag direct hieronder (FAQ) al beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen, vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

06 - 19913614

Papiermakerstraat 9j
3881 BK Putten
KVK 83039740

info@escaperoomputten.nl

FAQ

Een escape room is een avontuur waarbij je als groep verschillende puzzels moet oplossen. Je krijgt hiervoor 60 minuten de tijd. Bij de eerste escape rooms was het doel ook echt letterlijk om uit een kamer te ontsnappen. Inmiddels zijn er verschillende verhalen, waarbij je bijvoorbeeld een moord moet oplossen of een kluis moet kraken. Je gaat de escape room in samen met vrienden of familie. 

Nee, de deur gaat niet achter je op slot. De deur zit dicht met een magneet. Door op de rode knop naast de deur te drukken gaat deze open. Deze rode knop zit zowel aan de binnen- als buitenkant van de kamer, bij alle uitgangsdeuren.

Onze escaperoom is niet eng. Wel is het de bedoeling dat het spelen van een escape room als spannend ervaren wordt en kun je soms wat verrast worden door speciale effecten of geluiden. De tijdsdruk maakt de beleving compleet. De totale sfeer zorgt voor een gevoel van spanning. Mocht er toch iemand tijdens het spel in paniek raken, dan kan altijd de noodstop ingedrukt worden, dan gaat de deur automatisch open. Hou er rekening mee dat hierna het spel is beeïndigd 

Helaas is onze enige kamer (op dit moment) niet rolstoeltoegankelijk. De kamer ligt op de 1e verdieping van ons pand die alleen bereikbaar is met een trap.

Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, horloge, sleutels en overige bezittingen veilig op te bergen in een kluisje. Deze kluisjes zijn gratis te gebruiken en de sleutel hiervan kan je zelf bewaren en mag als enige wel mee naar binnen.

Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen uit de kamer vindt je in de kamer. Uiteraard kan je na het spel je spullen weer uit het kluisje halen. In onze ontvangstruimte zijn al deze spullen wel toegestaan.

Jazeker, voor en na het spel kun je een drankje nuttigen (geen alcohol) in onze sfeervolle ontvangstruimte. Tijdens het spel is het niet mogelijk om iets te bestellen. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan tijdens het gehele bezoek. Wil je je bezoek aan onze escape rooms combineren met een lunch of diner, kijk dan eens naar onze aan arrangementen. Wij werken samen met New Life | eten & drinken.

Nee, tijdens het spel kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om voordat je de escape room in gaat gebruik te maken van het toilet.

Onze escaperoom is goed te bereiken met de auto. Je kunt gebruik maken van de parkeerplaats op de markt in Putten (blauwe zone). Hierna is het nog geen minuut lopen naar de Escaperoom. Vanaf het NS station is het 30 minuten lopen.